General Forum BUG? Virus? HACK?

General Forum BUG? Virus? HACK?

Is it just me or is this happening to other people?  Everytime I try to open the general forum I get a little box that says Hi,  then the forum will open up and later I get redirected to another web site.

Guest
Guest
useravatar
Offline
Posts
User info in posts
Only registered users or members can reply or post

Re: General Forum BUG? Virus? HACK?

I had it happen to me last night.  I closed it but it came back later.
My virus program did not indicate a virus. 
I am curious about it also.

Guest
Guest
useravatar
Offline
Posts
User info in posts
Only registered users or members can reply or post

Re: General Forum BUG? Virus? HACK?

Problem found and corrected.
Somebody "Posted" a routine that caused the redirection. The Post has been removed and the address has been traced back.
Sorry for the inconvenience!

Guest
Guest
useravatar
Offline
Posts
User info in posts
Only registered users or members can reply or post

Board Info

Board Stats:
 
Total Topics:
6042
Total Polls:
1
Total Posts:
16348
Posts this week:
1
User Info:
 
Total Users:
2497
Newest User:
Jgreene963@msn.com
Members Online:
1
Guests Online:
2381

Online: 
Jgreene963@msn.com

Forum Legend:

 Topic
 New
 Locked
 Sticky
 Active
 New/Active
 New/Locked
 New Sticky
 Locked/Active
 Active/Sticky
 Sticky/Locked
 Sticky/Active/Locked

ankara escort ankara rus escort ankara escort bayan ankara bayan partner ankara escort kizlar escort ankara ankara escort ankara eskort ankara escort bayan ankara bayan partner ankara escort kizlar escort ankara